فهرست مطالب این صفحه
درمان دیسک کمر بدون جراحی بوسیله طب درد
در حال حاضر درمان دیسک کمرانجام نمیشود . لطفا تماس نگیرید
اگر پزشک علت کمر درد شما را بیرون زدهگی دیسک تشخیص داده باشد ، احتمالاً حالا تصور میکنید که برای رهایی از درد وحشتناکتان راهی به جز تن دادن به تیغ جراحی ندارید. اما باید بدانید که برای مشکل شما روشی با عنوان درمان دیسک کمر بدون جراحی با طب درد وجود دارد.
درمان دیسک کمر بدون جراحی با طب درد یک شیوه درمانی بسیار نوین و کارآمد است که گرچه درمانی نوپا و تازه محسوب میشود اما افراد بسیاری در جهان را بدون نیاز انجام جراحیهای پر ریسک و گران قیمت، از شر مشکلات ناشی از دیسک کمر راحت کرده است.
طب درد چیست؟
طب درد شیوه درمانی تازه اما مؤثری است که از سال 2008 میلادی پا به عرصه پزشکی گذاشت. طب تخصصی درد که به آن pain medicine گفته میشود توسط متخصصین سرشناس و معتبر اروپایی به جهان معرفی شد.
کلینیکهای تخصصی مغز و اعصاب در سرتاسر جهان تحقیقات گسترده ای در این زمینه آغاز کرده و دیدن نتایج مثب آن به سرعت این شیوه درمانی را روی بیماران خود انجام دادند.
اکنون طب درد یک شیوه درمانی بسیار کارآمد است که درمانی قطعی و بدون عارضهای برای حل مشکلاتی نظیر اختلالات دیسک کمر، دیسک گردن و تنگی کانال نخاعی محسوب میشود.
درمان دیسک کمر و گردن با طب درد چطور انجام میشود؟
در طب درد، پزشک معالج کار خود را با استفاده از تکنولوژی مینیاتوری و با اندازهگیری دقیق پارامترهای سلولی انجام میدهد. به این صورت که در نخستین مرحله مشخصات بافتها و سیستم عصبی عروقی را در نظر میگیرد. سپس با توجه به آناتومی استخوان بدن بیمار، شرایط دیسک کمر و شکل ظاهری آنها ، درمان را انجام میدهد.
این روش که اکنون به عنوان یک درمان اروپایی – آمریکایی شناخته میشود، با دستگاه میکروکارنت DC با نام تخصصی Action Potential Simulation ( APS ) انجام میشود. مکانیسم این دستگاه بالا بردن جریان خون رسانی در اعضا، ارگانهای مربوطه و ماهیچههاست. همچنین با باز کردن عروق ماهیچهها منجر به آزاد شدن سیستم عصبی میشود.
اگر بخواهیم به طور تخصصی بگوییم جریان ASP از راه متعادل سازی انتقال نوروترانسمیترها Neurotransmitter یا انتقال دهنده های عصبی در محل اتصالات عصبی – عروقی و تغییرات ساختمانی کانالها و دریچههای یونی در دیواره سلولی عمل میکند.
اما تغییرات هورمونی خاصی نیز اتفاق میافتد. به این ترتیب که ترشح هورمون ملاتونین Melatonin افزایش پیدا میکند. همچنین مقدار سروتونین Serotonin و اندورفین Endorphins متعادل شده و هم زمان میزان ماده درد در بافت و ارگانهای درگیر کم میشود. به این ترتیب درد تا حد بسیاری کاهش پیدا میکند.
ضمن آنکه ACTH خارج مغزی و متر شمه سلولی به عنوان پیام دهنده بین سلولی افزایش یافته و میزان ATP تا 500 درصد بالاتر میرود.
دستگاه میکروکارنت در سال 2006 برای نخستین بار در نمایشگاه فناوری مغز و اعصاب رونمایی شد و در همان سال عنوان ” معجزه نظام پزشکی عروق و اعصاب” را به خود اختصاص داد.
آیا طب درد تنها برای درمان دیسک کمر و گردن است؟
علاوه بر دیسک کمر و گردن، میتوان برای درمان مشکلات ناشی از تنگی کانال نخاعی نیز از طب درد کمک گرفت.
بیشتر پزشکان هنوز هم برای درمان تنگی کانال نخاعی از روشهای قدیمی مانند استفاده از داروهای شیمیایی، عملهای جراحی پر ریسک یا لیزر درمانی استفاده میکنند. اینها روشهای درمانی نه چندان مؤثر با پروتکلهای درمانی طولانی و بسیار پرهزینه هستند.
اما به راحتی میتوان با کمک گرفتن از متدهای نوین طب درد بدون جراحی و تزریق و طی چند جلسه تنگی کانال نخاعی را بهراحتی و بدون عارضه، درمان کرد.
درروش درمان تنگی کانال نخاعی با طب درد به وسیله دستگاه فوق تخصصی Action Potential Simulation جریان خونرسانی در کانال نخاع افزایش پیدا میکند. به این ترتیب عروق ستون فقرات و ریشههای عصبی که دچار التهاب شدهاند آزاد میشوند. همچنین با شناسایی عصبهای درگیر در ناحیه ستون فقرات، دیسکها و ماهیچههای اطراف با کمک دستگاه اسکنر عصب، امکان جا انداختن مفصل با روش آمریکایی کایروپراکتیک فراهم شده و در نهایت مشکل تنگی کانال نخاعی به صورت قطعی امکانپذیر میشود.
تنگی کانال نخاعی چیست ؟
تنگی کانال نخاعی از جمله مشکلات بسیار رایجی است که در اثر آن ماهیچههای لگن فرد دچار ضعف و ناتوانی شده و حالت انعطاف پذیری دیسکها از بین رفته و فشار زیادی روی مهرههای ستون فقرات ایجاد میشود. در اثر بروز تنگی کانال نخاعی فاصله بین مهرهها کم شده و دیسک از بین آنها بیرون میزند. به این ترتیب ریشههای عصبی از کانال نخاعی خارج شده و به شدت تحت فشار قرار میگیرند.
امکان دارد که این درگیری در هر قسمتی از نخاع اعم از گردن یا کمر پدید آید و به این واسطه اعضای مختلفی از بدن مثل دستها یا پاها تحت تأثیر قرار بگیرند.
تنگی کانال نخاعی اغلب در اثر کهولت سن پدید میآید. اما مشکلاتی نظیر آرتروز، جراحیهای قبلی یا آسیبهای ناشی از حوادثی مثل تصادف هم باعث بروز یا تشدید آن میشوند.